Zipato Z-Wave – Prøv Zipabox home automation

Lette og bekvemme løsninger I hjemmet er efterhånden en eftertragtet forespørgsel for mange forbrugere, som stiger I takt med nutidens moderne og fremtidssikret hjem.

For få år siden lå smarte løsninger i den dyre ende, og den almindelige familie havde ikke afsat økonomi til investering i ”et intelligent hjem”. I dag kan den almindelige forbruger købe smarte gadgets til fair priser, der kan styre hjemmet og gøre livet nemmere, og ikke mindst kan forbrugeren i det lange løb spare mange penge på både varme- og elregningen, så investeringen tjener sig hjem.

Zipato Z-wave – Let styring af hjemmet

Med Zipato Z-Wave kan forbrugeren styre hjemmet, uanset hvor han eller hun befinder sig, og automatisere alle rutinerne i hjemmet, så dagligdagen gøres nemmere. Det behøver ikke at være en dyr løsning, for man kan gøre det nemt og billigt. Zipabox fra ZIPATO er en intelligent home automation controller, der med avanceret teknologi giver et enkelt og tidsbesparende hjem.

Ved blot at tilslutte Zipato Z-Wave til stikkontakten, tilsluttes automatisk alle enheder i hjemmet, samtidigt med at den forbinder til internettet, så brugeren kan styre hjemmet via sin tablet, iPad, smartphone eller computer.

Installationen er enkel og let, og derfor meget brugervenlig.

Der findes mange produkter der kan gøre dit hjem intelligent og smart. Mange af disse produkter er lette at integrere i hjemmet, da de er bygget på teknologier som Z-wave, bluetooth, WiFi osv.

Ønsker du også et intelligent hjem med Zipato Z-wave, så kan se nærmere hos detintelligentehjem.dk. Her får du Danmarks førende eksperter inden for området, der med mange års erfaring, kan give råd og vedledning i forhold til brugernes ønsker.

Klik her for at læse mere om Zipato Z-wave

OBS: Skal du til at forbedre, renovere eller i gang med nybyggeri til enten privat eller erhverv, så kontakt detintelligentehjem for rådgivning om smarte løsninger.

Udgivet i Boligen