Hvilken dør bør du vælge?

Det er de færreste, der står i det problem, at de ikke aner hvilken dør de skal vælge, når den gamle skal udskiftes eller den første skal i det nye hus. Ikke fordi folk bare ved enorm meget om døre og materialer, men fordi det bare ikke er et problem særligt mange gange i løbet af éns liv.

Her er 3 typer døre, som du bør overveje til dit hjem:

  1. Dør i træ
    En trædør kan komme i mange forskelige afskygninger, og uanset hvordan det er udformet, så vil træ ofte tilføje et hyggeligt eller rustikt look til din bolig. Når msn vælger sig en dør i træ, så er der ingen grund til ikke at lege lidt med stilen, så se dig omkring, og find en dør, der tilføjer netop den sjæl og hjemlige hygge, som du ønsker dig.
  2. Dør i mahogni
    “Det bliver mahogni med tiden…” Du kender god reklamen, men vælg dig en dør, der er mahogni fra starten. Sagde vi ‘rustikt’ før, så vil en mahogni dør overgå trædøren med længder på det område. Den struktur der er i mahogni, og den styrke det har, tilføjer boligens velkomst-lem en altoverskyggende charme og robusthed, som du ikke finder i ret mange andre typer døre.
  3. Dør af plast
    Er det ikke dørens udseende der er så vigtigt, så kan en plastdør være et rigtigt praktisk valg. Den er let at vedligeholde, brandsikker og har en høj isoleringevne – så du kan måske oven i købet spare et par kroner på varmeregningen. Desuden er en plastdør et miljørigtigt valg, da spild går til genanvendelse. Den skal ikke males og siden plast er så let at arbejde i, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvordan en plastdør ser ud.

Er du i tvivl om, hvilken dør du skal vælge? Hvad der er billigst og bedst på sigt? Eller vil du bare gerne se eksempler på nogle produkter? Kig forbi JVK – Klik her!

Udgivet i Guides