Kan man bo i sin virksomhed?

Jeg er ved at starte en virksomhed op for mig selv, og den gård jeg bor på er delt op i 3 annekser. Derfor kan jeg simpelthen ikke se, hvorfor jeg ikke bare indretter det ene af dem som arbejdsplads. Jeg bor selv i det ene med min familie, nummer to tjener bedst til lagerlokale og så har vi ét til over, der med en kærlig hånd sagtens kan blive til nogle hyggelige kontorlokaler.

Nu har jeg fået nogle håndværkere til at se på sagen, og så er projektet forhåbentligt snart i gang. Men det er jo et meget interessant projekt, derfor vil jeg kort her opridse mine overvejelser omkring det hele og dele et par gode links jeg har fundet til at fuldende mit projekt.

Sagen er den, at min virksomhed fik et uventet boost for omkring 6 måneder siden. Derfor er virksomheden nu vokset fra kun mig til at vi er 3 medarbejdere, og jeg skal ansætte 2 mere i denne måned. Jeg har selv overtaget gården efter noget familie, men hvis du går og leder efter et hus der opfylder alle dine behov, har jeg fået anbefalet siden Eurodan-huse.

Når de næste ansatte kommer er vi nødt til at have nogle uniformer, som de der skal bringe varer ud skal have på. Til det har jeg fundet nogle modeller – polo om sommeren og sweat shirts om vinteren – hos Højgaard. Dem vil jeg sende til Xpress Tryk, med firmaets logo, og så er vi sådan set i gange, og det hele føles allerede lidt mere professionelt.

På selve kontoret skal der være rat at være, og siden det er en gammel gårdbygning, vil kantede billige møbler ikke slå til. Men Højgaard har også en side der hedder Højgaard Brugskunst, hvor jeg så vælger en håndfuld nødvendige møbler ud – og så har min kæreste også øjnet chancen til at bytte en gammel skænk i køkkenet ud i samme ombæring. Win-win and done.

Udgivet i Boligen, Flytning