Alternativ til en boligadvokat

Synes ud også, at en boligadvokat kan være ret dyr? Så læs med her, så har jeg en billigere løsning for dig. Jeg har for nylig selv, købt ny bolig og i den forbindelse blev jeg anbefalet at kontakt Skøde centret. De er et billigere alternativ, og faktisk op til 30-40% billigere, end en almindelig boligadvokat. Min oplevelse med Skøde centret, var meget professionel og helt klart en meget stor hjælp.

Rådgiveren jeg fik tildelt, hjalp mig igennem alle processer. Både til rådgiving af boligkøbet, og derudover kontrollerede han alle dokumenterne, der var i sammenhæng med købet. Der kan være utrolig mange fælder, ved sådan et køb. Derfor er jeg rigtig glad for, jeg ikke skulle sidde med det alene, da det hurtigt kunne virke uoverskueligt. Samtidig med, at jeg sparrede en masse penge ved at vælge Skøde centret, frem for en boligadvokat.

Fordelen ved at få hjælp fra en boligrådgiver, kunne eventuelt være i tilfælde af overraskelser i dokumenterne. Her vil boligrådgiveren, hjælpe dig med at få et nedslag i prisen, hvis man stadig vælger at fastholde sit køb. Der kan være mange ubehagelige overraskelser ved et boligkøb, og ved at vælge en boligrådgiver, vil du få mulighed for, at få gennemskuet eventuelle problemstillinger, således at du ikke kommer ud i problemer.

Jeg havde heldigvis ingen problemer under mit boligkøb, men dette er også kun grundet, at jeg brugte en boligrådgiver fra Skøde centret. Derfor vil jeg helt klart, anbefale andre at tage kontakt. Og bedst af alt, er det meget billigere end brug af en boligadvokat.

 

 

Udgivet i Guides