Hvilken flyttemand i København bør du vælge?

Vi har alle sammen været der. Skullet pakke alt vores møg ned i kasser og få det transporteret ned og op af trapper. Det er vildt intetsigende. Man vil jo så meget gerne lave noget andet. Derfor vil jeg til hver en tid anbefale at hyre en flyttemand. Men hvilken en vælger man, når man er bosat i København. Her kommer jeg med et bud på en flyttemand i København, som jeg har haft rigtig god erfaring med.

Nu har jeg efterhånden flyttet en del gange. Det værste, når jeg flytter er næsten, at jeg har svært ved at skille mig af med ting, jeg har nær og kær. Det gør derfor altid ondt i hjertet på mig, når jeg skal sortere ting fra. Og det er jeg næsten altid blevet bedt om at gøre, når jeg skal flytte sammen med en kæreste.

Og jeg shopper også en del, og så hobber det sig jo hurtigt op, når man bor samme sted et par år. Og så når man har sorteret og pakket, så skal det slæbes op og ned af trapper, og man skal altid bestikke venner og bekendte til at komme og tage slæbet. De fleste gider heldigvis godt, men jeg synes ærlig talt, at det kan blive en lille smule pinligt, at man skal blive ved med at spørge dem. Derfor vill jeg ønske, at man bare kunne lukke øjnene, og så når man åbner dem igen, så vupsi så er alt ens ting flyttet – helt uden at man skulle røre en finger. Derfor at jeg bookede en stor stærk flyttemand i København, som kunne hjælpe mig med min seneste flytning.

Det blev firma primoflyt, som kom og ordnede alt for mig. Det var super nemt. På mit nye bestemmelsessted skulle jeg bare stille mig op i lejligheden og hive op af kasserne, når de kastede dem op i lejligheden. Og så leverede de også kasserne, så jeg slap for at tage i Ikea og købe flyttekasser.

 

Udgivet i Flytning