Trick: Sådan kan du spare penge og omlægge dit lån

Omlæg dit lånEr du for nyligt flyttet i ny bolig i København?

Så kan du glæde dig over, at huspriserne lige nu for dig som ejer går den rigtige vej – nemlig op og det rigtigt stærkt. Priserne er steget med 10 % bare over det seneste år.

Og med et smart trick har du mulighed for at omlægge dit lån og spare mange penge på den årlige betaling af dine afdrag og renter.

For at dette skal lykkes skal du bruge en ejendomsmægler i København. Tryk på linket for at gå til Salea.dk, hvor du har mulighed for at komme i uforpligtende og gratis kontakt med 3 ejendomsmæglere omkring vurdering.

Skaf højere vurdering

Tricket består i, at du har brug for en højere vurdering af din bolig.

Med den højere vurdering kan du gå til banken og få dit realkreditlån lagt om således, at realkreditlånet igen er 80 % af boligens værdi. Men er boligen mere værd end da du købte den, er de 80 % et større beløb. Altså kan du flytte penge fra dit boliglån og over i dit realkreditlån, der er kendetegnet ved at have en noget lavere rente.

Du kan sætte din lejlighed i stand ved hjælp af en tømrer, eller måske bare vente på at huspriserne i København gør deres job.

Herefter skal du have fat i din bank igen eller eventuelt skifte til en ny realkreditudbyder. Med denne uafhængige rådgiver kan du finde det billigste realkreditlån for dig og spare endnu flere penge.

Din bank er til forhandling

Alt for mange danskere har det uheldige indtryk af deres bank, at renterne ikke er til forhandling.

Der er næsten ikke det, der er mere til forhandling end lige netop renterne.

Og den bedste måde at forhandle dine renter på er ved at gøre banken opmærksom på, at du skam også har andre muligheder for at få dit lån og at du ikke er bange for at bruge dem. På denne måde bliver din egen bank nødt til at finde et ekstra godt tilbud frem for at holde dig som kunde.

Virksomheden MyBanker er sat i verden alene for at gøre danskerne opmærksom på, at de har andre muligheder når de skal ud at låne penge end at gøre det i deres egen bank. For det er dyrt at blive, hvis ens egen bank ikke tilbyder den billigste rente.


Udgivet i Økonomi