Operation: Ny bolig

Vi kan alle huske de gode gamle tv3-programmer, der hiver fat i skrækscenarier, hvor man ser lykkelige familier, der ønsker at bygge deres drømmehus. Hvordan drømmen hurtigt brister, fordi de har fået fat i den forkerte byggepartner. Og så kulminerer alt ellers bare der fra.

Man skal virkelig kigge sig grundigt for, når man skal ud og investere i et nyt hus. Og når man så ydermere ønsker at opføre et helt nyt hus, så skal man til at tage højde for mange flere problemstillinger og uforudsete udgifter, som kommer ind fra højre.

Renovering, ombygning eller nybyg?

Måske skal familien udvides, måske er der brug for et ekstra badeværelse, eller måske trænger køkkenet blot til en renovering. I de fleste tilfælde, har man brug for en håndværker, der kan sit fag til fingerspidserne. I bund og grund ønsker man jo bare, at alt i sidste ende spiller – for det er jo dét, man har betalt for.

En dygtig murer med fast pris

Dét at bygge hus er en kompliceret ting, da der skal tages højde for størrelsen, placeringen af byggeriet, og vigtigst af alt – byggetilladelsen. Det er så vigtigt, at man finder en byggepartner, der ved hvad de laver. Men dem findes der heldigvis også mange af, og dertil rådgivende og kompetente håndværkere.

TIP: TS Entreprise er ejet af murer Thomas Samberg, der med over 30-års erfaring i murerfaget, er din garanti for topkvalitet til en fair pris.

Ønsker du murerarbejde udført på Sjælland herunder København, Hellerup, Holte eller Virum, så hold dig ikke tilbage med din opgave. Går du med en drøm om nyt hus, udbygning eller blot en renovering, så tag fat i murermester Thomas Samberg.

Det bedste resultat kommer af god kommunikation og grundig planlægning.

Udgivet i Håndværker