Mangler du sjov underholdning til din indflytterfest?

Da jeg skulle flytte fra Jylland til København, så tænkte jeg, at jeg gerne ville gøre noget vildt ud af indflytterfesten, da det skulle markere den nye periode i mit liv. Jeg begyndte derfor at lede efter sjov underholdning til fest for at se, om jeg kunne finde noget, som ingen ville regne med.

Det kan jeg love dig for, at jeg gjorde. Den underholdning, som jeg fandt, er der nok de færreste, der har prøvet før. Jeg vidste bare med det samme, at alle mine gæster ville elske det, for det er noget, man har set på fjernsyn.

Jeg fandt simpelthen frem til hypnose! Ja, den er god nok.

Hvad er hypnose så?

Hvad er hypnose, tænker du nok. Hvis du ikke lige har set det på tv, så går hypnose ud på, at man kommer i en særlig form for trance. Det kan måske virke lidt vildt, men det var også derfor, at jeg tænkte, at det kunne være sjov underholdning til fest.

Det var vildt, hvordan hypnosen virkede på gæsterne. Jeg aner ikke, hvad hypnotisøren gjorde, men de kom i hvert fald i en meget sjov tilstand, som slet ikke virkede skræmmende på nogen af dem. Så det var et kæmpe hit til min fest.

Prøv hypnose som en anderledes underholdning

Langt de fleste af dine gæster vil formentlig spærre øjnene lidt ekstra op, når de finder ud af, at sjov underholdning til fest er lig med hypnose. Dén havde de nok ikke set komme.

Så hvis du virkelig gerne vil overraske dine kunder, så skal du i den grad kaste dig ud i hypnose. Det er noget, som hverken du eller dine gæster vil glemme. Det bliver en indflytterfest i København, som de aldrig har oplevet før, og det er lidt fedt.

Udgivet i Flytning Mærker: ,