Gør lejligheden indflytningsklar med gulvafslibning på Frederiksberg

Min kæreste og jeg er netop flyttet til København, men som du måske ved, så er rigtig mange lejligheder i København enormt gamle. Vores var ikke en undtagelse, og den kunne virkelig bruge en kærlig hånd.

Inden vi flyttede ind, sørgede vi derfor for, at det blev klaret et par håndværksmæssige opgaver – som vi ikke selv kan klare. Vi har kontaktet nogle forskellige håndværkere med hver deres ekspertise, så det hele er blevet perfekt.

Noget af det, jeg er blevet gladeste for, det er uden tvivl den gulvafslibning i Frederiksberg, som vi har fået.

Gulvet er blevet som nyt

Da vi først fik lejligheden, var det tydeligt, at gulvet var slidt. Det var blevet afbleget grundet sollys, der var pletter fra diverse spild og huller. Min kæreste og jeg var derfor ikke i tvivl om, at der skulle gøres noget ved det.

Vi kontaktede derfor gulvafslibning Frederiksberg, og det har været et fantastisk valg. Der er kommet en kæmpe forskel på gulvet, hvor det før var gulligt, og nu er det blevet pænt og lysere med hvidlud.

Det har tydeligvis gjort noget rigtig godt for rummet, så det kommer til at fremstå nydeligt til sidst, når det hele er kommet på plads.

Måske du skulle gøre det samme?

Hvis du nu også bor i København, så er du måske også indehaver af et efterhånden slidt gulv. Her kan jeg også anbefale gulvservice Amager, da vi brugte dem, da vi selv boede i det postnummer. Det var også en enormt god service, hvor de tydeligvis havde styr på deres håndværk.

Uanset hvad synes jeg, at du skal gøre noget ved dit gulv. Du kommer næppe til at fortryde det, da det er så lækkert at se på, når det først er færdigt. Held og lykke med det!

Udgivet i Flytning Mærker: ,