Flyttefirma, der både hjælper med flytning og hovedrengøring bagefter

Vi er en helt almindelig familie, der besår af far, mor og 4 børn i alderen 1 – 7 år. Begge forældre har naturligvis mere end fuldtidsjob – ja min mand er iværksætter og har firma i den ene enden af huset. Han arbejder mest hjemmefra, men er ofte væk i mange timer, når han er på kundebesøg. Så vi har et stort hus og skal nu til at flytte til et endnu større hus – da børnene er blevet så store, at de skal have hver deres værelse.

Jeg kan slet ikke overskue at pakke hele det her hus ned – flytte det hele – pakke ud og så tilbage og gøre hele huset rent. Samtidig med at jeg arbejder på fuld tid og så lige skal passe godt på de 4 skønne unger, der er fulde af liv.

Jeg har derfor fået en idé. Den kom til mig en sen nattetime, da jeg havde lidt tid for mig selv og sad og surfede på nettet. Jeg faldt over Danmarks Flyttefirma. Det viser sig, at de tilbyder at stå for hele hovedrengøringen efter flytningen, hvis de skal stå for flytningen – og så tilbyder de endda 10 % i rabat. Men ikke nok med det, så er der faktisk servicefradrag på rengøringen, så vi sparer yderlige 30 % – så gider jeg altså ikke stå med besværet selv.

Jeg fandt også ud af, at vi kan leje flyttekasserne af firmaet i stedet for at købe dem. Og det er sørme smart – tænk lige hvor mange gange jeg skulle køre i Ikea og købe flyttekasser. Det sparer mig virkelig for meget tid og besvær.

Faktisk er jeg fristet til at lade firmaet stå for hele flytningen – de tilbyder nemlig også at stå for nedpakningen. Det vil være en stor hjælp, for så kan jeg koncentrere mig om at køre poderne til deres forskellige fritidsaktiviteter, bage kage og alt det andet, der følger med, når man skal have hverdagen til at fungere.

Jeg ringer til dem i morgen

Udgivet i Flytning