Flyhjælp – Flyforsinkelse ved den årlige hollandstur

Her kommer et godt råd til alle, der har oplevet lange flyforsinkelser ved udlandsrejser. Der er faktisk god hjælp af hente, når dit fly er så forsinket, at du har ret til kompensation for din ventetid. En af de mange fordele ved at anvende flyhjælp aktivt er, at du selv slipper for alt det bureaukratiske tovtrækkeri med det pågældende flyselskab. Her kan du læse lidt om, hvad mine kone fandt ud af, efter hun havde vandret hvileløst frem og tilbage i taxfree med en forstørret Toblerone under armen.

Flypenge – Enkel og hurtig proces

Hun satte sig på gulvet med sin håndbagage placeret mellem benene og gav sig til at undersøge sagen på hendes smartphone. På det tidspunkt havde vores forsinkelse nået sin tredje time. Jeg selv sad og læste en bog, jeg skal fandme ikke snakke med hende, når hun er feisty. Hun fandt frem til hjemmesiden flypenge.dk, der tilbyder flyhjælp til alle, der oplever flyforsinkelse af længere varighed. Her skulle hun blot indtaste lidt formalia omkring vores flyinformationer, og så var sagen faktisk givet videre og flyhjælpen var under behandling.

Flyhjælp uden meromkostninger

Når du søger aktivt Flyhjælp, er der ingen omkostninger ved din henvendelse. Hvis der er grobund for en sag, videregiver Flypenge sagen til en af deres advokater, som sørger for, at kompensationen går ind på din konto. Advokatgebyret bliver blot trukket den kompensation, som du er berettiget til, og det er egentlig ikke specielt store summer. Min kone fik en mail, hvor der stod ”tak for henvendelsen”, så gik der egentlig et par uger, og hun havde skudt sin henvendelse om Flyhjælp ud af hovedet. Pludselig, et par uger senere, kom der en mail, hvor der stod, at sagen nu var afsluttet og kompensationsbeløbet var tilgængeligt på hendes konto. Flyhjælp var en super simpel service og effektiv service, som vi kan anbefale alle, der kender til lang ventetid i lufthavnen.

Udgivet i Økonomi