Støjhegn: du lever et længere liv, hvis du bor i rolige omgivelser

Hej alle sammen. I dag her på bloggen har jeg valgt, at vi skal tale om noget, som kan gøre jeres liv bedre. Jeg er glad for i dag at tale med jer alle sammen herinde i dag, hvor det skal handle om støjhegn, som er en effektiv måde at reducere støjforurening på. Læs med og lær mere. 

Støjhegn – hvad er det?

Det er i dag, at vi skal vælge at leve længere. Det skal nemlig handle om støjhegn. Hvad er det? Det er det, som jeg vil tale om i dag. Jeg er ret vild med dette emne, som vi i dag skal tale om, fordi det kan hjælpe mange af jer. Det skal nemlig handle om, hvordan vi alle kan leve længere og bedre i rolige omgivelser, som gør os glade. For hvis vi er glade, så lever vi et bedre, længere liv. Dejligt ikke? Det er spændende herinde på bloggen i dag, fordi de skal handle om det her såkaldte støjhegn. Jeg vil tale om hvad det er nu. Et støjhegn er et hegn, som er bygget til at kunne reducere støj fra støjkilder. Det reducerer den støj, der bevæger sig fra et sted til et andet sted. Det kan både være i by, på landet og andre steder. Jeg vil i dag komme ind på dette i dagens blogindlæg og du vil gå herfra med ny viden. Er det ikke fedt? Det er derfor, at jeg er glad for, at I læser med. Læs mere om dette nedenfor. 

Er det noget for dig?

Jeg er glad for at kunne fortælle jer om det her. Det handle om at finde kvalitet i livet, når man f.eks. sætter et støjhegn op. Ro, kvalitet, man ved hvad der betyder noget. Hvorfor sætter man et støjhegn op? Det er så det, som jeg vil fortælle jer om nu. Det er noget, som jeg ved rigtig meget om. Jeg kan godt lide at give tips videre til jer herinde på bloggen. Så I kan gå herfra med viden. Lad os tale om dette. Hvis man for eksempel elsker toge, så kan det være med til at forlænge ens liv at være tæt på en togbane. Det er bevist. Men hvis man nu hader toge, så lever man i stedet kortere ved at bo op ad et tog. Dette er ret interessant. Der er forskellige slags støjhegn, og der er nogle hvor den absorberer lyden i sleve muren, og så er der nogle, hvor lyden kastes tilbage i den retning det kom fra. Smart ikke? Jeg håber, at I har nydt denne blogpost. 

Du kan læse mere lige her på bloggen.

Udgivet i Håndværker